Wie zijn wij?

WIT is ontwikkeld door Tijhuis Ingenieurs. Een ingenieursbureau gespecialiseerd in het verbeteren van de kwaliteit in en om het water. Denk hierbij aan een goed functionerend watersysteem, schoon oppervlaktewater en aantrekkelijke, natuurvriendelijke oevers. 

We bereiden baggerprojecten voor en begeleiden de werkzaamheden, maar verzorgen ook complete herinrichtingen van gebieden. Onze projecten dragen bij aan een veilige en aantrekkelijke leefomgeving.

De start van WIT
Als ingenieurs zijn wij altijd op zoek naar hoe het beter kan. Om waterbodemonderzoek zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken, hebben we in 2007 onze eerste eigen software ontwikkeld. Volledige, transparante en herleidbare data zorgt ervoor dat wij ons werk goed kunnen doen.

Volwaardige applicatie voor iedereen
Het begon met een eigen app voor veldwerkers en software om die gegevens te verwerken op kantoor. Nu is WIT een volwaardige applicatie, toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met waterbodems en watersystemen.

Kwaliteit als norm
WIT borgt de levering van kwalitatief hoogstaand werk . Daar zijn we trots op, maar we willen een stap verder gaan. We willen dat díe kwaliteit de norm wordt in Nederland. WIT is daarvoor een belangrijke waarde. Waar data, waarnemingen en kennis van experts samenkomen, gebeuren mooie dingen.

Meer weten?
Benieuwd hoe WIT in uw organisatie gebruikt kan worden?

Bastiaan Roos

Bastiaan is de technische man achter WIT. Met een achtergrond in watermanagement, bedrijfskunde en IT kan hij goed een brug slaan tussen vakkennis en softwaresystemen. Een succesvolle combinatie! Bastiaan: 'Het mooie aan WIT is dat het een heel concreet product is, dat de processen op de werkvloer ondersteunt. De interactie met de gebruikers is heel mooi: door hun heldere feedback en innovatieve ideeën maken we WIT stap voor stap nog waardevoller.'

Bel of mail