WIT nieuws

Blijf op de hoogte  van updates, gebruikerservaringen, innovaties en maar ook projecten waarin WIT is toegepast. Kortom WIT in de praktijk!  

Maak kennis met het WIT team

20 oktober 2023

Ontmoet het team

Maak kennis met de WIT-experts en hun kijk op WIT. In dit artikel lees je onder andere:

  • Wie welke verantwoordelijkheden heeft
  • Wat hen inspireert in hun dagelijkse werk bij WIT
  • Hoe zij de toekomst van WIT voor ogen zien
  • WIT omschreven in drie woorden

12 juni 2023

WIT Gebruikersdag

De WIT Gebruikersdag van 8 juni was een groot succes! Op deze inspirerende dag hebben wij  het antwoord gezocht op de vragen: 

  • Is de meerjarenplanning nog actueel en toekomstbestendig? 
  • Hoe werken onze gebruikers met WIT? 
  • Wat kan WIT Uitvoering betekenen voor een organisatie?
  • Hoe gaat WIT Data eruitzien en hoe kan dit helpen in andere werkprocessen?
WIT Gebruikersdag 2023

26 mei 2023

WIT Aannemersdag

Op woensdag 24 mei hebben wij de WIT Aannemersdag georganiseerd. Deze dag hebben aannemers kennis gemaakt met WIT Uitvoering.  

16 februari 2023

WIT: Van voorbereiding tot uitvoering

In dit artikel nemen wij u mee in het proces van voorbereiding en uitvoering van een baggerwerk. In dit werk zijn de verschillende WIT modules ingezet in alle fasen van het baggerproces. 

METINGEN - DATA - UITVOERING

Witte kerst

21 december 2022

FIJNE FEESTDAGEN


WIT heeft grootse plannen voor 2023. Afgelopen jaren hebben wij keihard gewerkt aan het ontwikkelen en finetunen van WIT! Nu is dit prachtige product klaar voor een volgende fase. Komend jaar staan een aantal spannende ontwikkelingen op de rol. Via de WIT-website en onze socials houden wij u op de hoogte. Dus hou het in de gaten en haak ook aan!

Voor nu wensen we u FIJNE FEESTDAGEN

15 december 2022

Inventarisatie Overijssels Kanaal

Bij de inventarisatie van het Overijssels Kanaal heeft Tijhuis Ingenieurs WIT Data en WIT Metingen ingezet. Dé tools om een grote bulk data in te winnen en te verwerken.

Lees in dit artikel hoe WIT metingen en WIT Data is ingezet in het project.

Overijssels kanaal

8 december 2022

WIT in uitvoering

Om zicht te houden op de uitvoering en de voortgang van het baggerwerk in de gemeente Edam-Volendam,  gebruiken zowel de aannemer, de gemeente als Tijhuis Ingenieurs de app WIT Uitvoering.

In totaal wordt bijna 15.000 kuub specie uit de watergangen verwijderd. 

9 november 2022

Invasieve exoten in beeld

WIT metingen is uitgebreid met handige tekencodes om eenvoudig invasieve exoten vast te leggen en later weer te ontsluiten uit de bulk data.                                                                                                                        Invasieve exoten zijn een plaag voor menige watergang en oever. In dit nieuwsbericht spreken we Martijn van der Meij. Hij werkt als (veld)ecoloog bij Tijhuis Ingenieurs en gebruikt de functionaliteit zowel voor het vastleggen als voor het ontsluiten van de gegevens!

WIT systeem

27 oktober 2022

Inloggen via WIT-website

Gebruikers van WIT kunnen nu inloggen in hun vertrouwde digitale WIT-omgeving via witsysteem.nl.

 Groot voordeel: Wekelijks posten wij op de nieuwspagina de laatste informatie over updates, innovaties, tips & tricks en gebruikerservaringen! Zo bent u dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

20 oktober 2022

WIT in getallen

In 12 jaar WIT hebben we al veel data verzameld. Vandaag - op de dag van de statistiek - geven wij een inkijkje in onze database. 

13 juni 2022

Laat je inspireren tijdens onze lunch break presentaties!

Wil jij de volgende keer met ons mee lunchen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Dan brengen wij jou als eerste op de hoogte. 

7 juni 2022

CO2-Prestatieladder trede 5 gecertificeerd

Na een audit in mei is het nu officieel! We hebben namens het Kiwa het CO2-bewust certificaat niveau 5 mogen ontvangen. We zijn trots dat we met onze organisatie bijdragen aan minder CO2-uitstoot.